Trustbuddy

Trustbuddy

Trustbuddy sms lån! Låna pengar hos Trustbuddy! Hos Trustbuddy kan du låna allt ifrån 1000 kronors lån snabbt och enkelt – låna 1000 kr direkt hos Trustbuddy – här kan du låna 1 000 kronor snabbt och enkelt hos Trustbuddy!

TrustBuddy är ett svenskt börsnoterat bolag och är Nordens första och tillika största P2P bank. TrustBuddy tillhandahåller ett enkelt och användarvänligt sätt att låna och låna ut pengar mellan privatpersoner.

Trustbuddy är en av de mest attraktiva på marknaden och de som annonserar för oss driver väldigt mycket trafik och erhåller i utbyte väldigt stora provisioner.

Vår vision och långsiktiga mål är att erbjuda ett seriöst alternativ till den traditionella bankverksamheten genom att sätta användarna i centrum.

Utbetalningstider

Ansökningar behandlas inom 15 min till 1 timme.

Utbetalning sker efter följande tider.

Helgfri vardag innan klockan 13:00
Ansökan som genomförs innan klockan 13:00 behandlas och infinner sig på ditt konto mellan 16:00 – 18:00.

Helgfri vardag efter klockan 13:00
Ansökan som genomförs efter klockan 13:00 behandlas under samma dag. Pengarna finns på ditt konto under nästkommande vardag mellan 16:00 och 18:00.

Fredagar efter 13:00 eller helgdag
Pengarna finns på ditt konto under nästkommande vardag mellan 16:00 och 18:00.

Villkor för att låna

Ansökan 
Alla ansökningar måste göras via Internet.

Nya kunder
För att ansöka om ett lån måste man först registrera sig. Detta görs genom att fylla in uppgifterna som efterfrågas i ansökan på första sidan. Efter första ansökan får man inloggningsuppgifter skickade till sin mail.

Existerande kunder
Om du redan är kund loggar du in på trustbuddy.com med dina inloggningsuppgifter som skickats till din mail. Ansökan görs från din profil.

Identifiering/verifiering av ansökan
Alla registreringar måste verifieras med BankID/e-legitimation. Du måste ha ett BankID/e-legitimation för att slutföra registreringen. Har du inte BankID/e-legitimation måste du kontakta din bank och beställa detta.

Kreditprövning
Kreditprövning görs på alla kunder. Vid registrering godkänns att TrustBuddy har rätt att genomföra en kreditupplysning.

Ränta och avgifter
Alla lånebelopp har förutbestämda räntor och avgifter som du kan läsa mer om under ”OM TRUSTBUDDY” -> ”Kostnad” på deras hemsida.

Förlängning av lån
Låntagaren kan välja att förlänga lånet om återbetalning inte går att genomföra på förfallodagen. Lånen kan förlängas fem gånger varpå återbetalning måste ske.

Återbetalning
Återbetalning måste ske så att vi har pengarna oss tillhanda på vårt konto på förfallodagen. Vanligt är det tar en bankdag innan pengar infinner sig på vårt konto. Därför måste betalning ske dagen innan förfallodagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.